Voor bedrijven

Klanten en/of het personeel thuis verrassen of bedanken? Er is niks mooiers dan om als mens een cadeautje te krijgen uit waardering. Bij BloomitUp maken we het daarom mogelijk voor bedrijven om een bestelling te plaatsen voor meerdere boeketten. Vervolgens kunnen de boeketten dan bij de klant of het personeel aan huis of kantoor worden geleverd.

  • Offerte op maat
  • Persoonlijk bericht

Boeket voor personeel

Een bedrijf is niet alleen een merknaam, product of dienst. Het zijn de mensen die elke dag keihard werken! Bij BloomitUp bieden wij daarom aan om voor grote groepen, een naar het bedrijf gepersonaliseerd boeket te maken. Het werkt als volgt:

  1. Voeg de naam van het contactpersoon in en om welk bedrijf het gaat.
  2. Voeg een e-mailadres of telefoon nummer toe, zodat wij contact met u op kunnen nemen.
  3. Geef aan om hoeveel personeelsleden het zal gaan.
  4. Geef aan of er een kaartje moet worden toegevoegd.
  5. Geef aan in het veld opmerkingen welk(e) boeket(ten) u graag naar het personeel zou willen sturen.
  6. Wanneer u op versturen drukt, wordt de mail verzonden en nemen wij contact met u op over de offerte.

Offerte aanvraag

Bezorging door Bloomitup

De bloemen worden op één locatie en op één dag klaargemaakt en verstuurd naar een postcentrum. Vervolgens zullen alle boeketten bezorgd worden door PostNL. Wanneer er calamiteiten zijn, is het belangrijk dat u contact opneemt met het contactpersoon die wij u aanstellen. 

Personaliseren van het boeket

U kunt bij Bloomitup ervoor kiezen om het boeket aan te passen op een paar manieren. Één van die manieren is door het kaartje te laten personaliseren naar de kleuren van uw bedrijf met eventueel het logo. De andere optie is de verpakking, u kunt het verpakkingsmateriaal laten bedrukken in een kleur en/of met het bedrijfslogo.

Bestelproces

Zoals hierboven duidelijk gemaakt, voert u het formulier in en neemt BloomitUp contact met u op door middel van een email of een telefoontje. Vervolgens zal de specifieke bestelling op maat gemaakt worden op basis van uw wensen en behoeftes. U kunt een specifieke datum van levering kiezen en vervolgens zal de bestelling ingepland worden. Om de bestelling af te ronden zal er een offerte worden gestuurd. Wanneer dit proces is afgerond, zal de bestelling worden uitgevoerd op basis van de opgegeven termijn.

Shopping cart

0

No products in the cart.